https://jafinco.nl/pensioenadvies/_388____NL
NOPD KIVID RPA
Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74

Pensioenadvies

Pensioen is voor werknemers de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Als het in het verleden niet zo werd ervaren, door alle hedendaagse berichten over dekkingsgraden en indexering is pensioen weer actueel.

Pensioenadvisering vraagt om een tailor-made advies. Niet alleen voor werkgevers en werknemers maar ook voor een zelfstandig ondernemer of een directeur/grootaandeelhouder (in het kader van de Wet uitfasering Pensioen in Eigen Beheer of pensioen buiten de BV wenst op te bouwen).

Advies met een stappenplan

Ik adviseer werkgevers, directeur/grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers bij nieuwe pensioenregelingen en begeleid bij aanpassingen of verlenging van een bestaande pensioenregeling. Hierbij wordt een duidelijke aanpak gehanteerd volgens een vooraf overeengekomen stappenplan.

Desgewenst kan het pensioenadvies worden aangevuld met professionele ondersteuning richting de Belastingdienst.

Vanaf 1 januari 2012 kennen wij in Nederland de Vergunningsplicht voor Pensioenadviseurs. Ik ben in het bezit van deze vergunning.

Zie ook:

> Financieel advies
> Hypotheekadvies

Document downloads (PDF)

> Dienstwijzer
> Dienstverleningsdocument Pensioenadvies
> Dienstverleningsdocument Vermogensadvies
> Dienstverleningsdocument Risicosadvies

Wie is Rene Jansen?

Rene JansenRené Jansen
Financieel Consultant

Kantoor 06 - 53 67 83 74
Mobiel 06 - 53 67 83 74
renejansen@jafinco.nl

In 1987 begonnen en in de jaren daarna ruime ervaring opgedaan bij diverse verzekeraars, banken en advieskantoren. In 2003 gestart met een eigen adviesbureau: Jansen Financial Consultancy. De expertise beslaat de drie financiële terreinen: financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies. Vanaf 2012 in het bezit van de vergunning Wft Pensioenen.

 

Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74| Privacyverklaring