https://jafinco.nl/financieel-advies/_389____NL
NOPD KIVID RPA
Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74

Financieel advies

Waarom een financieel adviseur, waarom René Jansen? Daar zijn meerdere goede redenen voor te bedenken, maar de meest voorkomende is: rust. Financiële rust welteverstaan: weten waar u aan toe bent. Nu en straks.

Consequenties

De consequenties kunnen overzien van zaken die u zelf initieert, zoals bij voorbeeld het starten van een bedrijf, minder gaan werken, gezinsuitbreiding, het kopen van een huis of toch die echtscheiding. Maar ook de consequenties van zaken waar u niet voor kiest, zoals een restschuld op een woning, tegenvallende beleggingspolissen, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Allemaal situaties waar ik u, als financieel adviseur, in kan bijstaan en helderheid creëren. Adviezen licht ik mondeling toe en ik rapporteer in heldere en bondige overzichten. Financiële rust waarmee u op korte en lange termijn verder kunt. Een advies als basis voor een langdurige relatie.

Zie ook:

> Pensioenadvies
> Hypotheekadvies

Document downloads (PDF)

> Dienstwijzer
> Dienstverleningsdocument Pensioenadvies
> Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies
> Dienstverleningsdocument Vermogensadvies
> Dienstverleningsdocument Risicosadvies

Wie is Rene Jansen?

Rene JansenRené Jansen
Financieel Consultant

Kantoor 06 - 53 67 83 74
Mobiel 06 - 53 67 83 74
renejansen@jafinco.nl

In 1987 begonnen en in de jaren daarna ruime ervaring opgedaan bij diverse verzekeraars, banken en advieskantoren. In 2003 gestart met een eigen adviesbureau: Jansen Financial Consultancy. De expertise beslaat de drie financiële terreinen: financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies. Vanaf 2012 in het bezit van de vergunning Wft Pensioenen.

 

Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74| Privacyverklaring